2014. március 23., vasárnap

Miért a Primipilatus kft-től vegyen dorpert vagy dorper F1-et?

Primipilatus Jákob és Júda

1.    Mert a piacon elérhető és pénzért megvehető legjobb tenyészállatokat hozzuk be szerte Európából. Tenyészkosaink vagy Dél-afrikai Köztársaságból importált embriókból származó jószágok közvetlen leszármazottai, vagy rangos nemzetközi kiállításokon díjazott állatok, esetleg azok elsőrangú rokonai. A Primipilatus kft még soha nem vett 1000 eurónál olcsóbb felnőtt tenyészkost. Ez a minőség melletti elkötelezettség Romániában páratlan. Sokan árulnak dorpereket, de nagyon sok állatnak kétes az eredete, nyugaton vágóállat kategóriába sorolt jószágokat hoznak be Romániába, tenyészállat címen és tenyészállat áron. Ne engedje, hogy csupán a dorper fajta/márkanév elvakítsa! Fajtán belül is óriásiak a különbségek, mint ahogy az A3-as és az A8-as Audi is „Audi eladó” címszóval kerül be az apróhirdetésbe vagy az 1974-ben és a 2014-ben gyártott Volkswagen Golfból is csak a „VW Golf eladó” felhívást látjuk meg először. A különbséget szükségtelen magyarázni.

2.    Mert mi nem juhokat árulunk, hanem visszatérő ügyfeleket keresünk. A Primipilatus kft vagyonát és legszebb sikereit a mezőgazdasági szolgáltatások területén szerezte. Itt tanultuk meg, hogy az ügyfelek hűsége és elégedettsége elengedhetetlen a sikerhez. Éppen ezért a mi célunk nem az, hogy egy bárányt a lehető legdrágábban eladjunk, hanem az, hogy minden ügyfelünk sikerként élje meg a velünk való együttműködést és senki ne bánja meg, hogy a Primipilatustól vásárolt dorpereket vagy dorper F1-et. Tapasztalatból tudjuk, hogy egy elégedett vevő jó, ha egy-két másik vevőt hoz a cégnek, de egy csalódott vásárló 100 potenciális vevőt is elriaszt. Különösen igaz ez a Facebook és blogok korában.

3.    Mert nálunk a pénze egyszerűen többet ér! Hiszen a mi tenyészállataink értékének csupán 15%-ért most megkaphatja genetikai értékük 50%-át, ha dorper F1 bárányainkból vásárol.


4.    Mert ránk hosszútávon számíthat! Mivel az Ön nálunk elköltött pénzéből mi nem luxusautót veszünk vagy villákat és nyaralót építünk, hanem felkutatjuk Európa legjobb eladó dorpereit, megvesszük, és Romániában tenyésztésbe fogjuk őket, ezzel biztosítva azt, hogy állományunk minősége mindig utcahosszal a konkurencia előtt legyen, és Ön a kétely mindenféle nyűge nélkül mondhassa, a Primipilatustól vett dorper a legjobb elérhető minőséget nyújtja. Ha Ön is sikerre vezetőnek találja ezt a minőségre, elégedett ügyfelekre és egymás sikereiből kölcsönösen építkező üzleti modellt, akkor írjon bizalommal a primipilatus@gmail.com e-mail címre vagy keressen a 0745512910-es telefonszámon. Örömmel válaszolunk kérdéseire.

2 megjegyzés:

  1. A Debreceni Egyetemen szép dorper és fehér dorper állományunk van, jó lenne felvenni a kapcsolatot!

    Kovács András kovacs_cyto@hotmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönjük a javaslatot! Hamarosan írok, a megadott e-mail címre.

      Törlés