2011. január 29., szombat

Mindennapi állatorvosunk (Vets in your daily life) – fotópályázat


2011 az Állatorvosok Éve. Ennek keretében világszerte kb. 170 esemény kerül megrendezésre. Mindezekről az érdeklődők és az érintettek itt tájékozódhatnak. A blogoszférában talán a Vets in your daily life (Állatorvosok mindennapjainkban) fotópályázat tarthat számot a legnagyobb érdeklődésre. 


Az Európai Bizottság Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Főigazgatósága, valamint az Állategészségügyi Világszervezet (OIE) által fémjelzett vetélkedőre olyan pályaműveket várnak a világ bármely fotósától, amelyek érzékeltetik az állatorvosok szerteágazó feladatkörét és társadalmunkban betöltött szerepét.

A beküldési határidő 2011 március 31; az 5 nyertes díjazására (fényképészeti felszerelés 1000€ / fő értékben) az Európai Állatorvosi Hét (május 19-20) keretében kerül sor Brüsszelben. Az 5 nyertes közül kiválasztandó abszolút győztes különdíját az OIE Közgyűlésének 79. általános ülésszakán, Párizsban adják át május 22-én. További részletek...


A pályázat -meglepően tömör és közérthető- szabályzata itt érhető el.
A fényékepre vonatkozó előírások az elbírálási feltételek meg itt és itt.

Ha valakinek nyelvi nehézségei lennének, és senki nincs a szomszédban aki segíthetne, kérdezzen és megpróbálunk válaszolni.

1 megjegyzés:

  1. jó lenne ha magyarul is olvashatnánk. Hátha valaki küldene képet? - czindi -

    VálaszTörlés